0

Over ons

uw unieke
stijl en elegantie
met SuitInc.

Deskundig vakmanschap Tijdloos design Topkwaliteit

Scroll

Suitinc.

Onze reis begint in het jaar 1938, in de schaduw van een wereld op de rand van verandering. In die bepalende tijd werd een jongen van slechts zeven jaar oud, gedreven door noodzaak en omstandigheden van zijn tijd, onder de vleugels genomen door een meesterkleermaker. Deze ambachtsman zou hem de fijne kneepjes van het kleermakersvak bijbrengen. Dit jongetje, bezield met een buitengewone vastberadenheid, zou uitgroeien tot mijn grootvader.

Deze vaardigheden en de passie voor het ambacht werden doorgegeven van generatie op generatie, een erfgoed dat diep geworteld is in ons familiebedrijf. Het was mijn moeder die de kunst van het vak van haar vader erfde, en zijn nalatenschap voortzette met onwrikbare toewijding en vernieuwing. Van haar heb ik niet alleen de liefde voor textiel geërfd, maar ook een ontembare geest om te creëren.

Vandaag, bijna 80 jaar verder, is diezelfde geest levend in mijn eigen onderneming. Bij Suitinc. brengen wij een ode aan die rijke geschiedenis met onze kledinglijn. Elke vezel, elke stiksel, en elke snit in onze collectie is een eerbetoon aan mijn grootvader. Met een minutieuze aandacht voor stof, pasvorm en detail, streven wij ernaar kledingstukken te creëren die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook de verhalen van hun dragers vertellen.

Suitinc. is meer dan een merk; het is een verhaal dat voortdurend wordt geweven, een saga van vakmanschap, kwaliteit en stijl. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze geschiedenis, om uw hoofdstuk te weven in het voortdurende verhaal van Suitinc..

SuitInc.

Bij Suitinc. bieden we een exclusieve collectie van handgemaakte pakken, overhemden, schoenen, riemen, stropdassen, manchetknopen en meer. Elk item is doordrenkt met de erfenis van vakmanschap en passie die onze familie al bijna 80 jaar kenmerkt.

Onze kledingstukken zijn ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met de beste materialen, om een tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen.

Van klassieke zakelijke outfits tot elegante avondkleding, bij Suitinc.

vindt u alles wat u nodig heeft om uw persoonlijke stijl te laten stralen. Ontdek nu onze collectie en voeg een vleugje verfijning toe aan uw garderobe.

about
about