Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf, goede corporate fashion kan dan ook het verschil maken. Door de eigen productie zijn we in staat om snel te leveren: van tien man in maatpak tot honderden dames en heren in speciaal ontworpen collecties. Vele professionals gingen u voor. Hoe wij dat het beste voor uw bedrijf kunnen doen, ontdekken wij het liefst in een persoonlijk gesprek. Wij helpen u bij het samenstellen van de items waarbij u keuze heeft uit onze ruime aanbod van pasvormen en stoffen. Vervolgens wordt er in één van onze stores of op locatie aangemeten. Daarnaast kunnen bedrijven hun medewerkers de mogelijkheid bieden op rekening te kopen bij Suit Inc. Medewerkers worden in dit geval vakkundig geadviseerd in één van onze stores en zijn vrij zelf hun kleding te kiezen.

Private label
Altijd al je eigen collectie willen samenstellen? Suit Inc heeft een heel groot netwerk die jouw daarbij aan alle wensen kan voldoen! Voor ieder productgroep heeft Suit Inc haar verdiensten. Bij interesse kunt u mailen naar info@suitinc.com
Onze referenties: Saxobank, Restaurant Fifteen, Hulhoff verhuizingen, Neckermann Reizen, Master Cleaners, Cormet Catering, Photo Republic, Newslab.